News

„Dame biraju“ konačno opet pred publikom

01.06.2021

„Dame biraju“ konačno opet pred publikom

Hit komedija „Dame biraju“, u produkciji Udruženja dramskih umjetnika Altteatar iz Sarajeva, nakon pauze od 312 dana ponovno igra pred publikom u Opatiji. Zašto je svako izvođenje predstave „Dame biraju“ pozdravljeno ovacijama saznajte 28. srpnja, na Ljetnoj pozornici Opatija, s početkom u 21:30 sati.

Pritisnuti besposlicom, a samim tim i besparicom, petorica mladića, rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu. Od ideje za striptiz do njene konačne realizacije, predstava nas vodi kroz uzbudljive scene, velik broj prevara i očekivanja, i na koncu donosi izuzetno uzavrelu atmosferu koja nas drži napetima do samog kraja.

Predstava koja nakon šest godina igranja i dalje puni sale do posljednjeg mjesta do sada je izvedena u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji, pred više od 120.000 gledatelja.

„Super je stvar to što kako predstava odmiče, tako postaje sve popularnija i traženija. Ljudi se vraćaju po nekoliko puta da je gledaju, što nam je potvrda da radimo dobar posao. Trudimo se da svaki put držimo predstavu svježom i da publika bude prezadovoljna. Da dođu, da se opuste i da izađu s predstave raspoloženi“, podijelio je s nama glumac Emir Fejzić.

Osim što ostavlja publiku oduševljenom i u dobrom raspoloženju, predstava „Dame biraju“ je igrala i na šest festivala i na svakom je odnijela neku nagradu, među njima i Nagradu publike na Festivalu pučkog teatra 2016., te Srebrni zub na Festivalu „Zlatni zub“ 2016. godine u Hrvatskoj.

Iz Altteatra posebno ističu da im je drago što gdje god igraju predstavu „Dame biraju“, bivaju pozvani opet, upravo zbog velikog odobravanja i interesa publike.

Ulaznice za predstavu možete kupiti preko portala: www.mojekarte.hr

Molimo sačekajte

Hvala za prijavu!